door / by HARMONIC SOUNDS - the Association of Sound Therapy

Sound Healer Opleiding 2022

Sound Healer Training Course 2022 - Belgium

Praktisch

data 2022

  • September : module 1 = zaterdag 24/09 en zondag 25/09 van 9.30u tot 18.30u


  • Oktober: module 2 =  zaterdag 29/10, zondag 30/10 en maandag 31/10 van 9.30u tot 18.30u (3 volle dagen!)


  • November: module 3 = zaterdag 26/11 en zondag 27/11 van 9.30u tot 18.30u

  • December: module 4 = zaterdag 17/12 en zondag 18/12 van 9.30u tot 18.30u

bijdrage

€ 1.495 met de mogelijkheid om - na afspraak - in schijven te betalen; voor meer info over betalen in schijven, klik hier


Je inschrijving is geldig na overschrijving van het cursusbedrag of een eerste schijf op het rekeningnummer BE56 733-05564 50-88 (BIC KREDBEBB) met referentie "SHC2022 - naam deelnemer(s)"

(rekening op naam van Thuis in Jezelf/Mieke Polfliet) 


Hoewel de bijdrage in schijven kan worden betaald, kan de opleiding echter niet 'in schijven' worden gevolgd (m.a.w. 1 weekend wel, ander niet, etc). Gemiste dagen of weekend(s) geven geen recht op vermindering van de bijdrage. Het gaat over een engagement voor de gehele opleiding. Zie ook annulatievoorwaarden verder onderaan.

inschrijven

per mail naar [email protected] of via het formulier hier

locatie

Steiner school

Mallekotstraat 43

2500 Lier (Antwerpen)

voldoende parking voor de deur
makkelijk bereikbaar te voet vanuit het station Lier (zie wandelroute hiernaast)
 
 
Mallekotstraat 43 Lier

wandelroute vanaf Station Lier

De locatie zelf biedt geen catering- of overnachtingsmogelijkheden. Maar je kan je lunch meebrengen en via Visit Lier (klik hier) vind je zeker een leuke stek voor een redelijke prijs. De stad Lier is niet te groot (je kan makkelijk alles te voet doen) en kent vele leuke (eet)plekjes voor elk budget. Check zeker ook airbnb.com (klik hier) voor een slaapplaats. Iets voor de start zenden we je ook een mailtje met de mailadressen van je collega-deelnemers. Zo kan je ook hen vragen of ze je een slaapplaats kunnen bieden of kan carpoolen enz;

annulatievoorwaarden deelnemers

  • Bij annulatie tot 3 maand voor de start van de opleiding krijgt u uw bijdrage 100% terugbetaald.
  • Bij annulatie vanaf 3 maand tot 1 maand voor de start van de opleiding krijgt u 50% terugbetaald.
  • Bij annulatie vanaf 1 maand voor de start van de opleiding krijgt u helaas niets terugbetaald.


Deze minder sympathieke regel moeten wij helaas hanteren om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

annulatie- & terugbetalingsbeleid organisatoren / lesgevers

Als de opleiding niet kan doorgaan doordat wij deze moeten annuleren (bv. ziekte/ongeval lesgever, te weinig deelnemers, ..), dan krijgen de studenten wat ze overgeschreven hebben van de bijdrage 100% terugbetaald.

De opleiding kan niet 'in schijven' worden gevolgd (m.a.w. 1 weekend wel, ander niet, etc). Gemiste dagen of weekend(s) geven geen recht op vermindering van de bijdrage. We vragen aan de studenten een engagement voor de gehele opleiding en alle data van dat jaar.

corona-info

Wij volgen voor je veiligheid de overheidsmaatregelen, klik hier voor meer info.

Locatie: de opleidingslocatie is een grote, goed verluchte ruimte met hoog plafond die genoeg plaats biedt voor 'physical distancing'. Er is ook een tuin waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om een frisse neus te halen.

Annulatie & terugbetaling: mocht de opleiding door corona-maatregelen van de overheid niet mogen doorgaan, worden de gestorte bijdragen gewoon 100% terugbetaald. Deze worden m.a.w. niet bijgehouden tot een volgende opleiding, noch wordt er een voucher gegeven.
Eens de opleiding lopende is, zorgen wij ervoor dat je de volledige inhoud van de opleiding ontvangt. Enkel de vorm kan verschillen, vb.online ipv fysiek. Dit is gegarandeerd! Zelfs als er door coronamaatregelen een gedeelte niet kan doorgaan. In dit geval is er natuurlijk geen terugbetaling. Zo hebben we in 2020 de opleiding ook mooi kunnen afsluiten met een groep van heel tevreden studenten (zie hun feedback bij getuigenissen)

We leven in een tijd die vraagt dat we flexibel en creatief zijn. Daarom vragen we jullie begrip als we om jullie gezondheid te garanderen en/of overheidsmaatregelen te volgen, zaken moeten bijsturen. (vb minder praktijk in groep, deel online, ...).We beloven echter dit zo min mogelijk te doen en je zo snel mogelijk op de hoogte te stellen mocht een weekend niet fysiek maar online doorgaan.
We geven je ook graag mee dat de opleiding niet onder de noemer 'evenement' valt, dus zelfs als evenementen worden verboden, kunnen de weekends nog steeds doorgaan.