Sound Healer Opleiding 2020

Sound Healer Training Course 2020 in Belgium

betaling in schijven

We begrijpen ten volle dat de gevraagde bijdrage niet voor iedereen onmiddellijk in 1 keer te betalen valt.


Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om in schijven te betalen.


Ons basisvoorstel is:

  • bij inschrijving: € 445
  • 1 week vóór het 1ste weekend van de opleiding: € 350
  • 1 week vóór het 2de weekend van de opleiding: € 350
  • 1 week vóór het 3de weekend van de opleiding: € 350

Maar het is ook mogelijk om individueel een ander betalingsplan af te spreken.

Hoe vroeger je inschrijft, over des te meer maanden je je betaling kan spreiden


Bijvoorbeeld: je schrijft je in op 3 januari 2020 en wenst de betaling te spreiden door elke maand een deel over te schrijven. Je eerste betaling doe je nog in januari en je laatste in december vóór het laatste weekend van de opleiding. Dat geeft een maandelijks over te schrijven bedrag van: € 1.495 / 12 =  € 124,50 per maand (laatste maand: € 125,50).


We opteren er wel voor om alle financiële zaken geregeld te hebben vóór het laatste weekend waar ook de diploma's worden uitgereikt. Zo voorkomen we vervelende openstaande saldi enzovoort. 


Stortingen mogen gebeuren op rekeningnummer BE56 7330 5564 5088 / BIC KREDBEBB - rekening op naam van Mieke Polfliet), waarbij telkens vermeld dient te worden over welke schijf het gaat (inschrijving, 1ste WE, 2deWE of 3de WE).


Voor alle duidelijkheid: het is niet mogelijk om de opleiding "in schijven" te volgen, enkel om ze in schijven te betalen; het gaat over een engagement voor de gehele opleiding.


We kunnen spijtig genoeg geen kortingen toestaan op de bijdrage van de opleiding. Het betreft hier een diepgaande opleiding waarvoor één van de lesgevers (of allebei) elk lesweekend uit Spanje naar België reist. De opleiding is ook écht positief levensveranderend, hebben we persoonlijk én bij vorige deelnemers gemerkt.


Aarzel niet ons te contacteren mochten er nog vragen zijn.